Reliable Software Solutions

Reliforce Solutions is een Microsoft partner op het gebied van software ontwikkeling. Wij ontwikkelen sinds 1997 maatwerk oplossingen voor diverse organisaties in diverse sectoren.

Reliforce maakt bij haar software ontwikkeling gebruik van een zelf ontwikkeld framework (Manifest) waardoor wij in staat zijn software te ontwikkelen die vanaf de eerste versie ook echt werkt.

Door de toepassing van dit framework, waarin inmiddels veel applicaties zijn ontwikkeld, kunnen we u levenslange garantie op de door ons ontwikkelde toepassingen geven. Dit houdt in dat alle fouten die u tijdens de levensduur van uw applicatie ontdekt door ons kosteloos worden hersteld.

Maatwerkoplossingen
Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen voor uw organisatie in een vooraf vastgestelde werkwijze. Hiervoor gebruiken wij het door onszelf ontwikkelde framework tesamen met een zelfontwikkelde projectaanpak.

Als ondersteunende tools gebruiken we Microsoft Visual Studio in combinatie met Microsoft Team Foundation Server. Hiermee zijn we in staat de projecten gestructureerd, volgens een vooraf vastgestelde hoeveelheid activiteiten uit te voeren. Door de applicatie ontwikkeling in te delen in korte taken (maximaal 20 uur) kunnen we snel inspelen op afwijkingen in de planning. Hierdoor zijn we in staat op tijd en binnen budget de software voor u op te leveren.

Bestaande oplossingen
Reliforce heeft in de loop der jaren een aantal oplossingen ontwikkeld die we voor u kunnen aanpassen zodat u precies die oplossing krijgt die u zoekt.

Omdat de applicatie al in gebruik is bij andere organisaties bespaart u tijd en budget. De oplossing is getest en stabiel en kan direct door u ingezet worden. Het door ons ontwikkelde projectsysteem zorgt ervoor dat aanpassingen perfect aansluiten op de bestaande applicatie en geen problemen veroorzaken in de reeds werkende oplossing.

Standaardoplossingen
Het inrichten van een kant-en-klaar product in uw eigen organisatie op het gebied van aanbestedingen, verzuimbeheer, urenregistratie, projectbeheer, CRM en facturatie. Ook voor de dierenarts en het garage bedrijf hebben we standaard software beschikbaar.

Zie onze producten pagina voor uitgebreide informatie over onze standaard pakketten.

 
 
Reliforce Solutions b.v. - Odysseuslaan 75 - 5631 JL Eindhoven - 040 236 84 10 - contact opnemen