Veilig Digitaal Dossier applicatie

 

Eenvoud en overzicht; Gebruikers van ‘Veilig digitaal dossier’ zullen snel merken dat eenvoud en overzichtelijkheid niet de enige voordelen van deze applicatie zijn. Zo zorgt de toepassing er bijvoorbeeld voor dat UWV-boetes definitief tot het verleden behoren. Dit is mogelijk doordat er timemanagement in de applicatie is geïntegreerd. Hiermee heeft u continu overzicht van welke stappen u op een bepaald moment met uw organisatie dient te nemen.

 

Verminderd ziekteverzuim; Een ander voordeel is dat het ziekteverzuim verminderd wanneer u de toepassing ‘Veilig digitaal dossier’ gebruikt. Dit is mogelijk door het helder en inzichtelijk in kaart brengen van de ziekmelding van uw medewerker. Ook het wel of niet terugkeren van de medewerker op zijn of haar positie is binnen korte tijd zichtbaar zodat u een accuraat en actueel beeld heeft van het spoor waarop uw medewerker zich bevindt.

 

Eigen verantwoordelijkheid; Door ‘Veilig digitaal dossier’ in te zetten, krijgen uw medewerkers bovendien zelf inzicht in hun verzuim. Het grote voordeel hiervan is dat uw medewerkers zelfsturend zijn. Eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid:  is dat  niet precies wat u van uw medewerkers verlangt?

 

Kosten besparen; Kostenbesparing is een andere waardevolle component bij het gebruik van Veilig digitaal dossier. Onze applicatie bewaakt namelijk de volgorde van de te nemen stappen omtrent uw ziek gemelde werknemer. Een belangrijk voordeel hiervan is dat u uw bedrijfsarts minder hoeft te zetten.

 

Persoonlijke benadering; Als ontwikkelaar van ‘Veilig digitaal dossier’ en andere applicaties richt Reliforce zich voortdurend op de innovatie, flexibiliteit, servicegerichtheid en integriteit van onze producten en diensten. In een notendop vertaalt dit zich in een proactieve en persoonlijke benadering en het meedenken met onze opdrachtgevers.

 

Vaste contactpersoon; Bij ons krijgt u geen callcenter aan de lijn, maar heeft u één op één contact met een vaste contactpersoon die al uw vragen beantwoordt. Functionele problemen lossen wij – mits het niet om te ingrijpende technische vraagstukken gaat - binnen een dag voor u op.

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

 

Arflexit b.v., www.verzuimmelden.nl, Tel: 040-2368410

 

Wanneer u echt efficiënt en helder zicht wilt hebben op uw ziekteverzuim dan kunt u bijna niet anders dan verzuimplein te gaan gebruiken in de toekomst voor uw bedrijf

 

 

 

 
 
Reliforce Solutions b.v. - Odysseuslaan 75 - 5631 JL Eindhoven - 040 236 84 10 - contact opnemen