CRM

Ons CRM systeem is zo ontwikkeld voor u dat al uw relevante contact gegevens te zien zijn.

Om een compleet beeld te krijgen van uw klanten begint u met het  ingeven van de naw gegevens van uw klant. Vervolgens krijgt uw klant een debiteurnr en de daarbij behorende betalingstermijn die u heeft afgesproken.

Aan deze klant kunt u de projecten (orders) ingeven met een uniek ordernummer, die u weer kunt koppelen voor het aanmaken van de verkoopfacturen. Zo kunt u uw projectgegevens continue up to date houden.

Ook kunt u de leveranciergegevens ingeven en inkoopfacturen aan de leverancier koppelen.

Door bij de facturen (inkoop en verkoop) betalingen op te geven kunt u de openstaande posten in kaart brengen en krijgt u een overzicht van inkomende- en uitgaande geldstromen. Hierdoor is het plannen van uw liquiditeitspositie eenvoudig en overzichtelijk.

Ook krijgt u een overzicht van de omzet per maand, ook in de toekomst. Hierdoor kunt u snel ingrijpen wanneer de omzet onder budget dreigt te komen.

Verder biedt onze CRM applicatie u ook de mogelijkheid om alle contacten die u heeft met uw relatie zoals bv telefonische of via de mail te noteren in de applicatie op datum en tijd. Zodat u de contacten met uw relatie helder in kaart heeft.

Om in de gaten te kunnen houden hoeveel uren uw medewerkers bezig zijn met projecten van uw klanten bestaat er de mogelijkheid om een urenspecificatie bij te houden. Met deze rapportage kunt u zien waar verbeter-, bijsturingspunten noodzakelijk zijn. Maar zeker ook wat er gefactureerd moet worden aan de desbetreffende klant.

Onze CRM applicatie biedt u tenslotte ook de mogelijkheid om de gegevens van contactpersonen bij uw relaties volledig bij te houden. Natuurlijk de algemene informatie maar zeker ook de persoonlijke gegevens van uw klant zoals bv verjaardagen etc.

crm schermafdruk

 
 
Reliforce Solutions b.v. - Odysseuslaan 75 - 5631 JL Eindhoven - 040 236 84 10 - contact opnemen