Onderhoudscontracten voor applicaties en helpdesk

Door Reliforce ontwikkeld

Reliforce Solutions ontwikkeld software waarvoor naturlijk een onderhoudsovereenkomst kan worden afgesloten. Deze onderhoudsovereenkomst biedt u de voordelen van vastgestelde responsetijden, overzichtelijke kosten voor ontwikkeling van nieuwe functionaliteit. Voor het oplossen van problemen betaalt u vanzelfsprekend niets omdat de software wordt geleverd met levenslange garantie.

Door derden ontwikkeld

Reliforce biedt u ook de mogelijkheid software die niet door ons ontwikkeld is in beheer te nemen. Op deze software zal altijd een intake worden uitgevoerd zodat het voor beide partijen inzichtelijk is op welke manier de software onderhouden kan worden. We sluiten een onderhoudsovereenkomst af waarbij wordt vastgelegd op welke wijze gereageerd wordt op problemen, welke responsetijd wordt verlangt en hoe om te gaan met wijzigingen in functionaliteit.

Helpdesk voor ontwikkelaars

Wanneer u als organisatie zelf software ontwikkeld is training van uw ontwikkelaars niet altijd voldoende. Vaak hebben uw medewerkers dan behoefte aan ondersteuning bij ontwikkeling van nieuwe functionaliteit, implementatie van nieuwe technieken of korte vragen waardoor het ontwikkelproces vast loopt. Reliforce biedt u in voorkomende gevallen de oplossing door als vraagbaak op te treden, code reviews uit te voeren, mee te helpen in het oplossen van vraagstukken en consultancy op locatie. Om deze dienstverlening in uw organisatie vorm te geven maken we specifieke afspraken met klanten.

 
 
Reliforce Solutions b.v. - Odysseuslaan 75 - 5631 JL Eindhoven - 040 236 84 10 - contact opnemen