Producten

   
Onze flexibiliteit uit zich in de verschillende oplossingen die we bieden. Deze kunnen ingepast worden in bestaande zaken waardoor het risico voor u kleiner wordt. De oplossing is direct zichtbaar. Omdat we een lerende organisatie zijn, kunnen we op een efficiënte manier deze oplossingen makkelijk toepassen bij andere klanten.
Met één druk op de knop alle gegevens van uw medewerkers bijhouden, verzuimmeldingen snel en eenvoudig verwerken en in een moeite door uw rapportage verzorgen. Het is mogelijk met de webapplicatie Veilig Digitaal Dossier. Een uitgebreide en overzichtelijk vormgegeven toepassing waarmee losse eindjes bij verzuim melden definitief tot het verleden behoren. Een oplossing voor zelfstandige bedrijven, maar ook uitermate geschikt voor bedrijven die Arbodiensten verlenen.
Het online verzuimmeld systeem wordt ingezet door werkgevers om de lengte van het verzuim snel inzichtelijk te krijgen, de bedrijfsarts een verantwoorde keuze te kunnen laten maken voor de medewerkers die op het spreekuur worden opgeroepen.
Wilt u in 1 oogoplag een overzicht van uw klantcontacten zien, dan is onze CRM applicatie een uitkomst voor u. Daarnaast biedt ons CRM systeem u ook een overzicht van (lopende) projecten van uw organisatie.
Bestaat er binnen u bedrijf een continue behoefte aan snelle, flexibele en doelgerichte informatievoorziening, dan biedt Rapportage (Microsoft Reporting Services) u de oplossing. U kunt rapporten maken, publiceren en opnemen in uw eigen applicatie. Hosting van uw reporting omgeving zorgt voor een oplossing die altijd en overal beschikbaar is.
Onze webhosting is een dienst dat bedrijven de ruimte biedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website of webapplicatie. Wij hosten op basis van Microsoft technologie. Als Microsoft partner hebben we de kennis in huis die nodig is voor hosten van Microsoft ASP.NET applicaties met Microsoft SQL server. Ook kunt u bij ons terecht voor advies, inrichting en ontwikkeling van sites en webapplicaties.
 
 
Reliforce Solutions b.v. - Odysseuslaan 75 - 5631 JL Eindhoven - 040 236 84 10 - contact opnemen